-purwacarita-

ENTER

Singgih yan siddhayogicwara wekasira sang satmya lawan bhatara.
Sarwajnamurti cunyaganal alit inucap mustining dharmatattwa.
Sangsipta n pet wulik ring hati sira sekung ing yoga lawan samadhi.
Byakta lwir bhrantacittangrasa riwa-riwaning nirmalacintyarupa.

3 Tanggapan to “-purwacarita-”

  1. sahabatkata Says:

    sugeng pepanggihan
    selamat bertemu di lorong ini, kawan….

  2. Tukang Nggunem Says:

    Nderek nepangaken…kulo satunggaling tiyang ingkang remen kaliyan seratan wonten ing mriki… mugi panjenenganipun ingkang mbaurekso wonten blog punika tansah pinaringan rohmat, rejeki, lan kewarasan saking Gusti Kang Murbeng Dumadi… pareng…

  3. sahabatkata Says:

    matur nuwun kulo aturaken dhumateng panjenenganipun Romo Sigit, mugi tansah saged nyerat ingkang sarwa becik lan nastiti…


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s